Facebook Pixel

Trīs uzkodas, kas līdzsvaro cukura līmeni asinīs un gatavo tikai 3 minūtes!

Trīs uzkodas, kas līdzsvaro cukura līmeni asinīs un gatavo tikai 3 minūtes!

Kad jūtaties ļoti izsalcis, jūs atrodaties virtuvē, nezinot, kāda uzkoda remdēs jūsu izsalkumu, vai, vēl ļaunāk, jūs paņemat šokolādes tāfelīti, kas tikai paaugstinās cukura līmeni asinīs. Esiet drošs, ātras un vienkāršas uzkodas, kas līdzsvaro cukura līmeni asinīs, ir vieglāk pagatavojamas, nekā jūs domājat. Vienmēr turiet šīs trīs radošās iespējas, lai nejustos mežonīgs izsalkums.

1. Gatavā zaļā zupa

Sulas un smūtiji ir kļuvuši ārkārtīgi populāri, pateicoties to pagatavošanas ērtībai – dažu sekunžu laikā var norīt to, kas visbiežāk tiek pielīdzināts ikdienas veselīga uztura normai. pārtikas produkti.  Visi smūtiju augļi bieži provocē jūsu garšas kārpiņas pievienot vairāk cukura, tādējādi vēl vairāk paaugstinot insulīna līmeni. Gatavās zaļās zupas var nodrošināt visas smūtijā atrodamās uzturvielas, un to garšīgā botāniskā bāze nodrošina, ka saldummīļi ir apmierināti un vēders ir pilns. Visas sastāvdaļas var vienkārši salikt katliņā, uzvārīt  un sakuļ ar blenderi, pievienojot karoti kokosriekstu kā veselīgu tauku. Vienkārši iemetiet visu nepieciešamo katlā, uzkarsējiet un dzeriet (lai atvieglotu procesu, varat dzert no krūzes).

2. Popkorns ar sviestu un kokosriekstu

Ja neesat izmēģinājis kokosriekstu amīnu un sviesta kombināciju uz popkorna, esat zaudējis pusi savas dzīves. Pirmkārt: Jā, sviests var būt veselīgs ēdiens, taču vienmēr pievērsiet uzmanību auksti spiestām eļļām, piemēram, Jarrow Formulas. Eļļa ir viens no labākajiem bioloģiski pieejamo taukos šķīstošo vitamīnu A, D un K2 avotiem, kas ir ļoti deficīts mūsdienu Rietumu diētā. Veselīgi tauki stabilizē hormonus, un kokosriekstu amīni piešķir pārsteidzošu garšu. Kokosriekstu amīnus gatavo no fermentētas, atjaunotas kokosriekstu sulas un sāls. Tie ir līdzīgi tamari vai sojas mērcei, bet nesatur lipekli, bez sojas, un tiem ir nedaudz sīrupīgāka tekstūra un saldens aromāts, kas padara šo uzkodu patiešām vērtīgu (tas ir arī bagāts ar aminoskābēm, kas palīdz muskuļu atjaunošanai, smadzeņu darbība un nervu sistēma). Popkorns – tā ir ideāla uzkoda: tajā ir daudz šķiedrvielu, lai kontrolētu cukura līmeni asinīs, un tās graudi padara jūs kraukšķīgus. Sagatavojiet popkornu un iemaisiet izkausētu sviestu un kokosriekstu amīnus, līdz tie ir pilnībā pārklāti.

3. Mandeļu sviests, kanēlis un ābolu grauzdiņi

Šī versija ir diezgan populāra: ābolus sagriež gredzenos, padarot tos par ideālu pamatu mandeļu sviesta smērēšanai. Lai gan riekstu sviestā jau ir E vitamīns un tonna tauku un olbaltumvielu, kas līdzsvaro cukura līmeni asinīs, kanēlis arī palīdz līdzsvarot vielmaiņu un stabilizēt insulīna līmeni (turklāt tam piemīt deserta garša, kas apmāna mēli). jūs ēdat saldu un garšīgu desertu). Vienkārši pārliecinieties, ka mandeļu sviestā ir tikai viena sastāvdaļa. mandeļu – piemēram,  Artisana.

Šīs vienkāršās uzkodas līdzsvaros cukura līmeni asinīs, lai jūs nekad nejustos izsalkuši!

Saturs
  • 1. Gatavā zaļā zupa
  • 2. Popkorns ar sviestu un kokosriekstu
  • 3. Mandeļu sviests, kanēlis un ābolu grauzdiņi
Atbildības noraidīšana

Šis emuārs nav paredzēts, lai sniegtu diagnozi, ārstēšanu vai medicīnisku padomu. Informācija šajā emuārā ir sniegta tikai informatīviem nolūkiem. Lūdzu, konsultējieties ar savu ārstu par jebkuru medicīnisku un ar veselību saistītu diagnozi un ārstēšanu. Informāciju šajā emuārā nevajadzētu uzskatīt par aizstājēju konsultācijai ar ārstu. Apgalvojumi, kas izteikti par konkrētiem produktiem šī emuāra rakstos, netiek atbalstīti slimību ārstēšanai, diagnostikai vai profilaksei.

Vai jums patika šī ziņa?
0
0
Raksta komentāri
Nav atsauksmju
Pievienojiet savu atsauksmi

Atsauksmes tiks parādītas pēc regulēšanas.